Wie ik ben

Wie ben ik?

Mijn naam is Carolina Mureau-van de Luijtgaarden, geboren op 28 november 1954 te Breda. Ik heb altijd iets met verzorging en voeten gehad. In het verleden heb ik bij de toenmalige gezinszorg gewerkt en vroeger was ik bij mijn twee kleine kinderen altijd met hun voetjes bezig. Dit vond ik leuk om te doen en door meer over voeten te lezen en te leren, rolde ik het pedicure vak in. Ik besloot van mijn passie mijn werk te maken en begin jaren ’90 heb ik een opleiding tot pedicure gevolgd. Deze opleiding heb ik in 1992 succesvol afgerond.

Ik werk al meer dan 20 jaar met veel plezier als pedicure. Het werken met mensen, verhelpen van hun voetproblemen en het prettige sociale contact dat ik met de mensen heb maken van mijn hobby een prachtig beroep.

In de afgelopen jaren heb ik me, naast voetverzorging, ook gespecialiseerd in de Diabetische voet. Ik ben ingeschreven bij K.R.P.(Kwaliteits Register Pedicure) ProCert, onder registratienummer 10747. Ik werk volgens de H.A.M.-code van de voetverzorging. Hierbij staan hygiëne, arbeid en milieu hoog in het vaandel!

Mijn leergierige aard zorgt er ook voor dat ik de nieuwste ontwikkelingen op het pedicuregebied nauwgezet volg en de komende jaren ook de nodige cursussen en congressen ga volgen.

Ik hoop dat ik u enthousiast heb gemaakt. Mocht u interesse hebben in een voetbehandeling, dan kunt u me altijd bellen. Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Carolina Mureau